vineri, 23 septembrie 2016

Language Express Center Timisoara - cursuri de limba engleza si germana

Astazi vreau sa va prezint un centru de limbi straine, din Timisoara, unde puteti invata limbi straine precum engleza, germana, franceza si romana pentru straini.  Am ales sa va prezint acest centru in urma vizitei mele acolo si dupa ce am cunoscut fetele care se ocupa de acest centru.


Languege Express Center este situat central, in Piata 700, pe strada Coriolan Brediceanu, nr.8, et 1. (cladirea din statia de tramvai)
De cum intri esti intampinat de persoane foarte dragute, care te ajuta cu informatii si iti raspund la toate intrebarile pe care le ai.











Ce mi-a placut mie foarte mult:
 - au o gama larga de servicii, flexibilitate si asigura fiecarui client posibilitatea de a urma un program personalizat, care sa se plieze pe nevoile sale.
- numarul de persoane care invata intr-o grupa este de 4-6 persoane, astfel profesorul se poate ocupa de fiecare cursant in parte.
-preturile se stabilesc in functie de nivelul de studiu, diferentierea se face  pe cursuri normale si cursuri intensive, de asemenea ofera si cursuri individuale, daca exista doritori.
-salile de curs sunt foarte frumos amenajate,  luminoase si pline de carti in diferite limbi.





- personalul este foarte dragut, profesorii sunt foarte bine pregatiti, iar cursurile se tin exclusiv in limba straina studiata!
-organizeaza diferite ateliere pentru copii care pot fi insotiti de parinti.




Din luna Octombrie incep cursurile de limba engleza si germana pentru copii.
Grupele sunt restranse ( 3-5 copii/grupa), astfel incat copiii sa beneficieze de atentia personalizata a profesorului.
Se pot inscrie copii incepand de la varsta de 4 ani pana la adolescenti. Copiii care au deja cunostiinte de limba engleza sau germana, vor avea parte de o evaluare initiala pentru incadrarea corecta intr-o grupa omogena.

Cursurile vor  fi insotite de miscare, cantecele, jocuri si arta pentru a implica copilul in activitatile comunicative de la clasa. Cei mai mari vor rezolva mistere iar curiozitatea si imaginatia lor va fi stimulata, astfel incat sa vina cu placere la cursuri.

Durata curusului este de 50 de minute pentru copii prescolari (4-6 ani) si de 90 de minute pentru copii scolari( peste 6 ani), cu o frecventa de o data pe saptamana.

Pretul este de 100 ron pe luna (4 sedintie de 50 de minute ) pentru copii prescolari si de 200 ron pe luna ( 4 sedinte de 90 de minute) pentru copii scolari.

Pentru mai multe informatii puteti sa sunati la Language Express Center Timisoara 0256 200 638 /0728 969 280 sau sa trimiteti un E-mail la info@language-express.ro  sau sa ii vizitati in Piata 700, pe strada Coriolan Brediceanu, nr.8, et 1.
Informatii mai gasiti si pe pagina lor de web  http://www.language-express.ro/



Cum ziceam mai sus, fetele de acolo sunt foarte dragute si sunt convinsa ca vor gasi cea mai buna solutie pentru voi sau copiii vostri!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu